3 Kasım 2013 Pazar

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere seo uyumlu makale hakkında bilgi vericem. Bildiğiniz gibi sitenizin ya da bloğunuzun popüleritesini arttırmak sizin elinizde sadece siteyi açtım bir iki konu girdim gelsin hitler diye düşünmeyin sakın çünkü bu iş her zaman ilgi isteyen bir iş. Eğer seo hakkında bir bilginiz yoksa seo nedir konusunu okumanızı tavsiye ederim.

seo makale

Seo uyumlu makale nasıl yazılır ?

Yazacağımız makale en az 300 kelime olmalı. neden 300 kelime bunun nedeni Google'ın 300 kelimeden aşağısını yararsız bir yazı olarak görmesinden kaynaklanıryor. Bizde kendimizi Google'a beğendirmeye çalıştığımızdan dolayı elimizden geldiği kadar yazılarımızı 300 kelimeye ve daha fazlasına ulaştırmaya çalışacağız. Ayrıca bunun diğer bir nedeni uzun yazılar kullanıcıların site de daha fazla tutmaya yarar. Kullanıcıların sitede daha fazla zaman geçirmesi de sizin adınıza iyi bir adımdır. Fakat uzun yazı yazarken dikkat edilecek en büyük nokta kullanıcıları sıkmamak. Eğer yazınız uzun ve sıkıcı olursa kullanıcı çok kısa bir sürede sitenizi terk edecektir. Bu durumda da  Google sitenizi yetersiz içerik ya da kullanıcıyı memnun etmeyen bir içerik olarak değerlendirir ve sıralamadan düşebilirsiniz.

En az bir başlık kullanılmalı ve bu başlık anartar kelime içermeli. Ayrıca makale içinde h1 h2 h3 etiketleri olabildiğince kullanılmalı. Açıklama kısmını kesinlikle bulundurun ve açıklama kısmını en fazla 160 karakter uzunluğunda yazın. Yazılarınız da kalın altı çizili renkli kelimeleri bulundurmak gerçekten büyük fayda sağlıyor. Çünkü bu yazılar kullanıcıların dikkatini çekmekte gerçekten başarılı. Gireceğiniz etiketlerinizi ve başlığınızı önceden analiz edin daha sonra bu başlık ya da etiketler üzerinden yazınızı tamamlayın. Hedeflediğiniz kelime aylık aranma yönünden yüksek kelimeler olsun. Yazılarınızın içinde anahtar kelimelerinizi geçirmeye özen gösterin ama bunu abartmak ta faydadan çok zarara neden olur. Ziyaretçilerinizi sitenizde tutmak için sitenize benzer yazılar eklentisi kurun ziyaretçi yazıyı okuduktan sonra yazının sonundaki benzer yazılara tıklayıp başka bir yazıyı daha okumaya başlayacak ve böylece ziyaretçilerin sitenizde kalma süresi artacak hatta ziyaretçiler belkide sitenizi beğenip takipçiniz haline gelecektir.

yazımı okduğunuz için teşekkür ederim. Seo yöntemleri yazım ile okumaya devam edebilirsiniz. Konu hakkında eklemek ya da sormak istediklerinizi yorum kısmından yazabilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder